NAŠ PRODAJNI PROGRAM

Naša kompanija u svom prodajnom programu nudi proizvode vodećih svjetskih proizvođača. Iz širokog asortimana proizvoda različitih proizvođača koje imamo u ponudi, ovdje ćemo izdvojiti samo određene proizvođače koji su uglavnom lideri u svojim oblastima.

Danfoss

Danfoss je jedan od vodećih svjetskih dobavljača energetski učinkovitih i inovativnih rješenja. Od širokog asortimana proizvoda kojeg ova kompanija posjeduje, mi Vam nudimo razne vrste i tipove kalorimetara, podstanica, ventila i podventila te frekventnih regulatora. Posebno Vam skrećemo pažnju na podno grijanje ove kompanije koje možete naći u našoj ponudi.

Topling

Topling je vodeći regionalni proizvođač kotlova za centralno grijanje. U našoj ponudi imamo kotlove na pelet, čvrsto gorivo i elektro kotlove različite snage. Ukoliko se odlučite za neki od mnogobrojnih modela Topling kotlova koje imamo u ponudi, dostava na adresu do 50 kilometara od Sarajeva te puštanje u pogon istog su potpuno besplatni.

Viega

Viega je kompanija koju je 1899. godine utemeljio Franz-Anselm Viegener. Tada je sve započelo s proizvodnjom pipa za pivo, koje su se prodavali okolnim pivnicama i lokalima. Danas je Viega lider na tržištu sa deset lokacija širom svijeta i preko 4000 uposlenika i širokim asortimanom proizvoda za instalacijsku tehniku koje možete naći i u našoj ponudi.

IMP Pumps

IMP Pumps d.o.o. je slovenačka kompanija koja se bavi proizvodnjom pumpi, sa sjedištem u Komendi, u Sloveniji. Sa proizvodima i uslugama sopstvenih i strateških partnera, kompanija se pozicionira kao dobavljač integrisanih rešenja. Sa specijalizovanim vještinama kompanija rješava probleme vezane za prevoz tečnog medija. Ovo obezbjeđuje udobnost kućnog okruženja i optimalne uslove rada u industriji.