O nama

„Ventcommerce“ d.o.o. je privatna kompanija koja uspješno postoji i posluje od novembra 1998. godine, a svoj konstantan rast zahvaljujemo isključivo kvalitetu naših usluga, profesionalnom kadru te kvalitetnom servisu. Tokom 2000. godine postajemo ovlašteni distributer i serviser renomiranog proizvođača kotlova „Topling“ doo iz Prnjavora. Naš konstantan trud i zalaganje je još jednom nagrađen 2004. godine kada postajemo partner i ovlašteni servis renomirane međunaordne kompanije „Danfoss“ iz Danske. Naša kompanija je organizovana na način da svojim sposobnim i stručnim kadrom u svakom trenutku spremno odgovori na bilo koji zahtjev u polju grijanja, hlađenja i klimatizacije kao i instalacije istih. Naš cilj je stalno pružanje kvalitetnih usluga, uz konstantu edukaciju i praćenje najnovijih evropskih i svjetskih trendova iz oblasti grijanja, hlađenja i klimatizacije. Sjedište firme je u ulici Kolodvorska broj 12 u Sarajevu.

Naše prednosti

Obezbjeđen servis

Certificirano iskustvo

Pristupačna cijena

Garantirana kvaliteta

Preko 18 godina iskustva

Savjetovanje i podrška

Naši partneri

Danfoss

Danfoss je kompanija koju je 1933 godine osnovao Mads Clausen u seoskoj kući svojih roditelja u Nordborgu u Danskoj. Od tada kompanija je narasla od samostalnog poduhvata u jednog od vodećih svjetskih dobavljača energetski učinkovitih i inovativnih rješenja. Kompanija Danfoss danas zapošljava više od 25000 ljudi širom svijeta.

Topling

Kompanija TOPLING d.o.o. je formirana 1993. godine u Prnjavoru. Nastaje iz Inžinjering biroa koji je osnovan 1986 godine i koji se bavio izradom projekata i izvođenjem radova centralnog grijanja. Prilikom formiranja biro je zapošljavao pet radnika, dok danas firma “TOPLING” d.o.o. Prnjavor zapošljava 150 radnika.

IMP Pumps

IMP Pumps d.o.o. je slovenačka kompanija koja se bavi proizvodnjom pumpi, sa sjedištem u Komendi, u Sloveniji. Sa proizvodima i uslugama sopstvenih i strateških partnera, kompanija se pozicionira kao dobavljač integrisanih rešenja. Sa specijalizovanim vještinama kompanija rješava probleme vezane za prevoz tečnog medija. Ovo obezbjeđuje udobnost kućnog okruženja i optimalne uslove rada u industriji.